Probabil efectele toxinei și ale nicotinei sunt cele care îți dau aceste stări de greață, ori poate ai probleme cu stomacul (aciditate). Bucură-te că nu ai și amețeli si stari de slabiciune. In afară de a renunța la fumat, nu stiu ce ai putea face. Fă pauze mai lungi intre o tigară și alta, bea lichide multe...Dar dacă organismul a inceput să iti dea semnale că ceva nu ii Ok, ar fi bine să te gândești la sănătatea ta.
Metoclopramid e pentru prevenirea greței, dar nu stiu daca e eficient in cazul tău.
Corpul stie ce nu ii prieste si se revolta cum stie mai bine!
Poti cere e la farmacie pastile pentru greata si voma.Dar trebuie sa rezolvi cauza.Indifernt daca e de la fumat sau altceva!
Ti-e rau de la tigari? Foarte bine
Nu vrei sa te lasi de ele?
Foarte rau
De ti-ar fi si mai rau...foarte bine.
Poate vei pricepe ca nu ai teava de esapament pentru fumul de la tigari, ci doar doi plamani carora le este rau
Tipa corpul la tine sa o termii. Sau poate vrei sa ajungi ca mosnegii aia la care le miroase si umbra a tigara toata ziua si sub dus. Eu nu va inteleg pe totii astia care fumati. Mi se pare unul dintre cele mai proaste obiceiuri create de umanitate la scara asa de mare.