| Dyness a întrebat:

Salut am o problema cand fumez mereu imi vine sa vomit, fumez de 3 ani si nu aveam probleme dupa m am lasat 1 luna de fumat si cand m-am reapucat imi venea sa vomit uneori chiar vomitam cand fumam fara motiv chestia asta o am de 1 luna uneori mai pot fuma 1 tigara fara sa am greturile astea. Nu vreau raspunsuri cu lasa te de fumat. Vreau niste sfaturi ca sa nu mai am greturile astea pana acum nu am luat nici o pastila pentru greata si voma, Pute ti sa imi recomandati vreun medicament pentru greata si voma sau orice sfat va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Probabil efectele toxinei și ale nicotinei sunt cele care îți dau aceste stări de greață, ori poate ai probleme cu stomacul (aciditate). Bucură-te că nu ai și amețeli si stari de slabiciune. In afară de a renunța la fumat, nu stiu ce ai putea face. Fă pauze mai lungi intre o tigară și alta, bea lichide multe...Dar dacă organismul a inceput să iti dea semnale că ceva nu ii Ok, ar fi bine să te gândești la sănătatea ta.
Metoclopramid e pentru prevenirea greței, dar nu stiu daca e eficient in cazul tău.

| Fatamuntilor a răspuns:

Corpul stie ce nu ii prieste si se revolta cum stie mai bine!
Poti cere e la farmacie pastile pentru greata si voma.Dar trebuie sa rezolvi cauza.Indifernt daca e de la fumat sau altceva!

| AliGab a răspuns:

Ti-e rau de la tigari? Foarte bine
Nu vrei sa te lasi de ele?
Foarte rau
De ti-ar fi si mai rau...foarte bine.
Poate vei pricepe ca nu ai teava de esapament pentru fumul de la tigari, ci doar doi plamani carora le este rau

| Dddonkey a răspuns:

Tipa corpul la tine sa o termii. Sau poate vrei sa ajungi ca mosnegii aia la care le miroase si umbra a tigara toata ziua si sub dus. Eu nu va inteleg pe totii astia care fumati. Mi se pare unul dintre cele mai proaste obiceiuri create de umanitate la scara asa de mare.