| Robert_2672 a întrebat:

am o problema, cand vreau sa fac abdomene ma doare spatele, de fapt osul acela din pe sirea spinarii, ma doare rau cand vreau sa fac abdomene, ce pot face in acesta prinvinta, idei ceva? mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| anotherhumanbeing a răspuns:

E foarte posibil sa ai lordoza. Incearca sa-ti atingi degetele de la picioare si te indoi cat mai mult. Daca apare din nou acea durere iti recomand sa mergi la un ortoped. Daca nu sunt aceleasi dureri, opreste-te din abdomene si incearca, stand pe spate sa aduci genunchii la barbie. Efectul asupra muschilor e acelasi. Multa sanatate.

Răspuns utilizator avertizat
| Robert_2672 explică:

Si e ceva grav?
imi poti spune daca se poate trata?
am incercat faza cu indoitul dar e la fel.
problema este ca atunci cand stau drept in picioare nu am nimic, decat cand incerc sa stau in fund spre exemplu si daca aduc genunchii la barbie este fel cu acel os. ce pot face?

| anotherhumanbeing a răspuns:

Pai cred ca ai lordoza. Mergi la o radiografie, si apoi vezi ce-ti spune doctorul. Lordoza nu e atat de grava. Din seria acestor boli mai sunt cifoza si scolioza. Lordoza si cifoza sunt boli "usoare". Scolioza e diabolica in schimb. O traiesc pe pielea mea. Daca doctorul iti spune ca ai lordoza sau cifoza(e posibil si asta)b te trimite le kinoterapie( gimnastica)n si fizioterapie( pentru combaterea durerii). Deci da, se poate trata. Succes

| Robert_2672 explică:

Ok, multumesc mult.

| Zenithf a răspuns:

Sa nu mai faci abdomene. Mergi la medic, poate ai facut o sciatica sau altceva la coloana. Se poate sa fie si o problema la discurile intervertebrale, ridici greutati des?

| Robert_2672 explică:

Nu, nu ridic greutati, am doar 15 ani laughing
e posibil sa fie lordoza cum a zis si anotheruhumanbeing
sper ca se poate rezolva problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune o crema ceva si stai in pat