anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am o problema care ma cam dispera, de 2 zile ma doare testiculul stang si vad ca mi s-a umflat destul de mult,ma doare foarte tare cand ma ridic din pat si atunci cand merg, si ma doare si burta jos in partea stanga, durerea a aparut dintr-o data, fara sa ma lovesc.Precizez ca am 17 ani si in ultimele zile am depus mult efort am alergat mult dupa o perioada in care nu am facut nimic.Ce ar putea fi? Sa ma duc la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Du-te urgent la doctor. Poate și-a schimbat poziția și nu mai circulă sângele și alte fluide cum trebuie. Dacă nu primește destul oxigen e posibil să moară și să trebuiască scos. Am avut un coleg din liceu care a pățit tot așa, I s-a răsucit testiculul și a tot răbdat durerea. Pe când a mers la doctor era prea târziu, a trebuit scos. Eu zic că e mai bine să mergi și să fii sigur decât să regreți mai târziu.

| alex15ccc a răspuns:

Mastadont are dreptate, poate fi doar o simpla inflamatie sau Torsiune testiculara sau, doamne fereste, cancer testicular.
din simptomele pe care le ai pare a fi Torsiune testiculara ( daca ai si stari de greata este aproape confirmat), in acest caz nu prea mai ai mult timp la dispozitie... du-te la urgente si spune ce simptome ai.

| anonim_4396 explică (pentru alex15ccc):

Azi ma simt mult mai bine, testiculul nu ma mai doare doar putin daca apas pe el si vad ca nu mai e chiar asa umflat, burta ma mai tine un pic.Cred ca a fost doar o inflamatie, stari de voma nu am avut, deci nu cred ca mai e nevoie sa merg la doctor.Multumesc pentru raspunsuri, sanatate!