Atunci cand apendicele este normal situat, apendicita se traduce printr-o durere care survine brusc in fosa iliaca (partea laterala si inferioara a abdomenului) dreapta, insotita de greturi, chiar de voma, si de o febra moderata (38 grade Celsius); palparea zonei este dureroasa si provoaca o reactie de aparare (intarirea peretelui abdominal); tranzitul intestinal este incetinit. Decu draga mea, DIAREEA nu este o cauza, si absenta temperaturii, adica organismul nu " vede" o infectie. Asta inseamna ca ar trebui sa scoti din evidenta APENDICITA. Totusi, uiteun link, aici ai un omulet, alege zona, simptomele si vei vedea personal care sunt posibilele efectiuni! http://www.sfatulmedicului.ro/autoevaluarea-sanatatii
Bafta si multa snatate!
Sfatul meu este sa mergi la medic. Faci si un ecograf.Pentru ca pe langa apendic, acolo, dupa cum a spus si jennifer, mai este si ficatul.Pate sa fie si ceva "pietre" pe la fiere... Mergi la doctor si fai ecograf! Multa sanatate!
Este posibil, insa poate ti s-a marit ficatl prima data si iti intra in coaste si de aceea simteai aceea durere ascutita si posibil d aceea ai si vomitat
Du-te la medic!
Nu mai astepta!
Amanarile nu sunt bune in tratarea unei boli.
Cel mai bun tratament este atunci cand ai un diagnostic precis!
Sanatate iti doresc!
Si eu am probleme cu stomacul.cand tin cure de slabire si mananc foarte putin incepe sa ma doara stomacul. cred ca este o problema in alimentatie. Vorbeste mai bine cu mama ta.sigur te ajuta mai mult