| RazvanC28 a întrebat:

Am o problema ce ma macina de ceva timp (aprox. 2ani), si anume, acneea excesiva de pe piept si spate. Cum as putea sa mai reduc din ele, catusi de putin? Evident sunt constient ca nu pot scapa de ele peste noapte. Eu m ai practic si sport, in care transpir, dar fac totusi duș. Ce sfaturi imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu triderm crema

| GabiDumitrescu a răspuns:

Logic ca faci dus. Cit de des? happy
P.S. Aplica local dimineata si seara, dupa dus - sau macar seara, bitter suedez. Ajuta mult la o multitudine de probleme cutanate. Mai poti incerca si Mibazon - e un antibiotic foarte puternic, crema, care oficial e pentru vaci si pe care il gasesti la magazinele cu produse pentru animale/farmacii veterinare. Neoficial, sunt destui dermatologi care il recomanda cu rezultate foarte bune in cazuri de dermatite/acnee/furunculi/samd.

| cristi202 a răspuns:

Vara, cit mai mult la soare. Si eu am ten foarte gras, si imi apar cosuri pe spate si piept, si am descoperit ca daca vara stau sa ma bronzez bine, iarna nu mai am asa mari probleme, trenul e mai sănătos.

| Dana2103 a răspuns:

Mergi la dermatolog

Răspuns utilizator avertizat