anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema ce nu ii stiu rezolvarea. Am 17, sunt baiat.Ce sa fac sa scap de transpiratia la subrat? Pur si simplu e jenant sa vezi ca ai tricoul umed in public.Folosesc un roll-on nivea men, insa nu merge absolut deloc.Pur si simplu nu stiu ce sa fac ca sa nu mai transpir. Ce deodorant sa imi iau si care sa dea rezultate? Sau orice mi-as lua, problema nu o pot rezolva? Astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Deodoranturile in mare nu previn transpiratia ci mirosul urat. Sunt si deodorante din astea de care vrei tu, le gasesti prin farmacii in special.

La urma urmei toti tanpiram, mai ales vara de aia eu nici nu port tricouri de culori la care se vede urat cand se uda

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna

iti recomand sa mergi la farmacie, si sa ceri un sapun special impotriva transpiratiei.

O zi buna.

| neanderthalfararusine a răspuns:

Solutia este bicarbonatul. Il gasesti la un leu plicul, care te tine si jumatate de an.laughing Nu mai transpiri, iar daca se intampla, (m-as mira) efecri

| neanderthalfararusine a răspuns:

Efectiv* nu mirosi.