| SoulOnFire a întrebat:

Am o problema cred si sper sa nu fie prea aiurea. De cateva zile am abdomenul putin marit, eu de obicei eram plat. M-am gandit ca poate fi balonare, dar nu stiu. Si cateodata, dupa ce ma trezesc din somn, scuip sange coagulat negru... + niste dureri de spate pe care le am cateodata... nu stiu ce ar putea fi. Mentionez ca nu am o viata prea echilibrata, mananc destul de putin la varsta mea, 23 de ani. Nici activ fizic nu prea sunt, nu stiu daca are asta vreo legatura, dar am mentionat totusi. Am niste ganduri negre, dar incerc sa imi pastrez calmul. Ce credeti ca ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Consulta un doctor, si inca repede

| Xixi a răspuns:

Scuipi singe si dureri in spate? nu vreau sa te sperii. si nici nu sunt sigura de raspunsul meu. insa astea sunt unele din simptomele TBC. cel mai bine ar fi sa mergi la medic. fate bine :*pup:*

| Doiniţa_3278 a răspuns:

Salut TheJudasKiss!
Nu vreau sa te inspaimint nici sa te linistesc. Nu stiu ce poate fi, insa te sfatui cit mai curind sa te adresezi unui doctor. Du-te mai intii la medicul de familie, spune-i ce simptome ai. Atunci vei sti la sigur ce ai. Succes si multa sanatate

| alex1343 a răspuns:

Buna,du-te la un medic! El va stii cel mai bine unde va trebuii sa mergi.Bafta!