Te sfatuiesc sa mergi la un endocrinolog si sa-ti afci investigatii medicale, deoarece parul creste hormonal, iar la tine pare fii o problema mare, odata ce ai doar 13 ani iar dereglarile hormonale te poate afecta si in dezvoltare.
Nu prea cred ca am dereglari hormonale, totusi am si 1.80 si deja am par in multe zone ale corpului(picioare, sub brat, maini).
Nu are nici o importanta inaltimea si pilozitatea corporala cu dereglarile hormonale care iti afecteaza caderea parului din cap.
Parul creste si cade, cand apar fluctuatii hormonale!
Pai poți face ce făceam eu când frizerul mă lua prea mult (sa te mazagalesti cu marker-ul in acea zona) știu suna ciudat dar câteodată funcționează. și nu, nu poți face sa îl indexezi (doar daca iei șampoane speciale pentru asta) așa ești tu, nu prea poți să faci prea multe (dar îți spun că e greu și cu parul des, trebuie să îl îngrozești etc) Și eu am 13 ani și îmi ajunge parul până la nas≥ acum cum dorești
Tunde-te la 0. Asa nu se mai observa si o sa te simti mai bine in pielea ta. Ia-l ca exemplu pe Dana White.
Salut, romanii ţineau la podoaba lor capulilară. Voi bănui că ai început să te freci acolo jos. În cazul ăsta, după ce te termini în palma ta, te freci pe cap cu loțiunea magică puternic mirositoare și bogată în acid hialronic