| Corsi a întrebat:

Am o problema cu penisul. Nu pot decalota decat putin sa se vada varful capului la penis. Pielea este tinuta de o ata mica. Daca nu ar fi acea ata as putea decolta? Imi e rusine sa ma duc la medic. Marimea e buna cred. 16 CM la 17 ani. Va rog sa ma ajutati. Cum pot rupe acea ata mica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Nu rupe singur aţa, lasă-i pe alţii, aţa se poate rupe când faci sex, sunt zeci poate chiar sute de milioane de oameni care au murit cu acea aţă, şi câteva miliarde care au murit fără laughing.

Nu te îngrijora acea aţă se va rupe dacă faci sex - Pa, Pa.

| Romb3r a răspuns:

Nu te grabi s-o rupi! Doare rau...Se va rupe singura prima oara cand vei face sex

| Corsi explică:

Daca ma duc la medic mi-o rupe? Cunosc baieti de 10 ani care pot decolta si nu au facut sex.Eu nu pot decolta deloc.

| Corsi explică:

Ma va durea? Cand voi face sex