Analizele tale arata un regim de viata aiurea, schimba regimul de viata, somnul, dieta, fa sport, ignora prostii.
Bună! Un control la endocrinologie trebuie neapărat făcut! Urocultura arată că ai o infecție urinară care uneori poate fi asimptomatică. Atenție la igiena intimă! Celelalte analize arată o steatoză hepatică incipientă, deci ficat gras! Trebuie scoase toate grăsimile, inclusiv laptele cu 3, 5 % grăsime. Poți folosi lapte cu 0, 9% grăsime, carne de pasăre, fără porc, vită și pește gras, semințe de floarea soarelui, chestii acidulate, super picante măcar jumate de an, apoi trebuie refăcute analizele și revăzut dacă sunt schimbate. Bea ceaiuri hepatice calde zilnic, dormi suficient, ieși la aer curat, păstrează dieta fără grăsimi și mă chemi la nuntă!? Numai bine!
Tsh e hormonul tiroidian. Conc e ffff mare, ceea ce înseamnă hipotiroidism.
Colesterolul e cât de cât ok, încearcă sa mănânci mai puțin gras și procesat. Tgo și tgp sunt transaminazele, mărite obișnuiești sa bei alcool?
Germenii din urina pot fi de la lipsa igienei corecte sau sex neprotejat. Du-te cât de repede la medic!
Nu ești pe moarte, dar trebuie sa iei tratament, cel puțin pentru tsh! Succes!
PS Nu te baza pe ce am scris eu aici, am scris strict din cultura mea generala