| boxeru a întrebat:

Am o problema cu spatele, eu fac box de 8 ani si deodata mi-au aparut niste dureri in zona sacrala a coloanei vertebrale si am fost diagnosticat cu scolioza, in urma acestui diagnostic am urmat un tratament de indreptare a coloanei vertebrale prin kinetoterapie si Vaccum curenti interferentiali, in urma acestu tratament a dat rezultate jumatate de luna dupa aia au reaparut durerile. Ce ma sfatuiti sa fac? Cunoasteti vreun remediu? Ati mai avut un caz asemanator? Multumesc de intelegere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Am uitat sa-ti spun in centru unde merg eu la ceragem sunt multi sportivi care vin pentru ca au probleme cu spatele si se simt foarte bine un club chiar a cumparat aparatul sa-l aiba pentru. sportivi acolo sa faca toti masaje, doar sa ai rabdare cu corpul tau si mai devreme sau mai tarziu va raspunde la problemele tale si ai sa vezi ameliorarile miraculoase ale aparatului ceragem si nu o sa-l mai poti compara cu nici un aparat sau alte proceduri pe care le-ai mai facut si durerile ti-au revenit ba pe deasupra te-ai si radiat cu curenti si altele cu ceragem nu o sa ai neplaceri si e natural si gratis doar sa ai rabdare cu tine si sanatatea ta vei vedea rezultate pe care nu le-ai vazut cu alte aparate acorda-ti o sansa sanatatii tale si vei vedea. pa!

2 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Sanatatea e f importanta /. e bine sa nu te mai expui la efort. Daca diagnosticu este cel spus nu e cazu sa continui e destul de rau. mai bnoprestete la timp si trateaza te. cu timpu sa nu se agraveze si nu vei mai putea face nimic. E de ajuns 8 ani, si poate daca ai inceput de f mic atunci,,, nu mai continua mergi urgent la tratament sanatate iti urez

| kitty_2130 a răspuns:

Hey! Si eu am scolioza si nu am voie sa depun efort si mai ales sa alerg. Cred ca ti-ar prinde bine o pauza sa vezi daca te simti mai bine sau nu.