Întrebare recomandată | BiLoIoS1 a întrebat:

Salut
Am o problema cu testiculul stang ma doare de ieri nu m-am lovit nu am ridicat greutati absolut nimic ajutati-ma.
Dau funda!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| karsivan a răspuns:

Poate fi o banala raceala sau vreo infectie, fuga la urolog ca oricum doare ca dracii.

8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

O răceală sau o infecție trebuie ăs vezi un medic înainte de toate spune-i mamei tale!

| SSWK a răspuns:

Neaparat, se impune o vizita la medic.
Problema poate fi mai grava si pe termen lung sa aiba consecinte nefaste pentru tine.

| SandraM a răspuns:

Mergi la medic urgent. Loviturile in zona aia sint nasoale si uneori sint acuzate ca ar putea provoca tumori maligne (aka cancer).

| Pogonici a răspuns:

Uite ce ti-s-a intamplat tie.Ai umblat descult pe gresie si de aia asa mi-s-a intamplat si mie

| Mistiss a răspuns:

Mda. ce scrie mai jos ar trebui sa citesti pentru ca e improtant.Dar daca tot ai intrebat: suna un prieten/familia si cerei ajutorul lor... sau daca e du-te pe calculator si cauta un site unde sa te duci la doctor. Daca te simti mai bine du-te chiar tu e jos sau cu un taxi la dactor/spital.

| nistor12 a răspuns:

Problema este foarte nasoala am patit si eu dar problema la mine era ca nu ma puteam riica din pat.Asa ca medicul urolog a venit acasa la mine si mi-a spus ca era o banala raceala dar nu a fost asa.a stat acasa 1 saptamana si in prima zi de scoala m-a luat o durere si am cazut jos..Am fost la doctor si mi a zis ca am pungi de puroi in testicull..Nu te speria ..nu am facut oeratie pentru ca mergea si cu tratament si acum m-am vindecat si o duc foarte bine.Du-te la un doctor.
Sper ca te-am ajutat
Funda.

| Velea_Arabela_1984 a răspuns:

Trebuie sa mergi neaparat la urolog,
ca pot aparea si probleme.Fa-ti curaj si du-te.

| batybaty a răspuns:

Uite de cat sa astepti aici raspunsuri mai bine suni pe cineva si ii zici sa mearga cu tine la doctor eu iti zic sa nu te panichezi ca apoi te vei speria si o sa te doara mai tare ok sa nu te panichezi sa plangi sau asa du-te la doctor si gata fi zambituoare si puternica big grin