Hiperhidroza poate fi primara (fara cauza cunoscuta) sau secundara (ca raspuns/simptom al altor afectiuni).
Daca ai analizele la zi si stii ca nu ai probleme de sanatate care ar putea cauza transpiratia excesiva, atunci ramane varianta hiperhidrozei primare.
Exista diverse metode de tratament, dar acestea functioneaza doar partial sau pe perioade limitate de timp.Cel mai bun si eficient tratament pana acum, este injectarea de toxina botulinica de tip A.
Daca hiperhidroza este secundara, atunci trebuiesc tratate in primul rand afectiunile care o provoaca.
Am analizele bune, am făcut fotbal 7 ani analize în fiecare an și eu în timpul meciului nu transpiram deloc pe nicăieri în schimb transpir cand efectiv nu fac nimic sau când sunt stresant sau alte motive ale transpirației normale dar fără miros în majoritatea cazurilor
Imi mentin parerea in legatura cu hiperhidroza primara si tratamentul acesteia, explicat in primul raspuns.
Dar un medic va putea sa te ajute mai mult.
Daca ceea ce vrei este sa scapi de aceasta problema acasa, nu prea ai cum. Poti incerca deodorantele care contin clorura de aluminiu, dar chiar daca vor functiona, in realitate problema va fi tot acolo.
Daca mergi la medic si ti se propune alta metoda de tratament in afara celei cu toxina botulinica, parerea mea este sa nu accepti pentru ca sunt bani aruncati de pomana si interventii fara un rezultat prea bun.Dar este doar un sfat, alegerea iti apartine, desigur!
Iti mulțumesc pentru ajutor și sfaturi, o sa iau tot ce ai spus în considerare
Cu mare drag
Sper sa poti gasi o rezolvare.
Multa sanatate!