| MILaurentiu999 a întrebat:

Am o problema cu umarul si cotul de la bratul drept, trosneste destul de rau. acestu lucru cred ca se datoreaza exercitiilor de forta pe care nu le-am executat bine cand m-am apucat de ele.Ce vreau eu sa aflu mai exact este daca pare ceva grav si merita sa ma duc la un medic chiar daca nu am niciun fel de durere.Momentan nu mai fac niciun fel de exercitiu de forta si incerc cat de mult posibil sa evit efortul cu acest brat in speranta ca se va recupera.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Poți face în continuare exercițiile pe care le dorești și poți practica orice sport, chiar dacă momentan ai un disconfort, dacă utilizezi un produs destinat atât adolescenților cât și adulților pentru întărirea articulațiilor și mușchilor. Este un supliment alimentar cu rezultate notabile, apărut anul acesta. https://www.comenziforever.ro/......move-ID446