| 1997true a întrebat:

Am o problema, daca poti sa-i zic asa. Transpir foarte mult la axila si la fund, am incercat bicarbonatul de sodiu, pudra, Transpiblock, si nimic, la fund cand transpir este stanjenitor. Nu mai beau suc, nu mai mananc dulciuri(chips-uri) si sare de cateva luni bune. Sunt in clasa a 11 si pana acum doi ani nu aveam nici o macar o problema.Am alergat, am facut sport, am crezut ca este din cauza toxinelor, dar nimic tot asa transpir. Am baut tot felul de ceaiuri si tot nimic. Va rog ajutati-ma, sunt in clasa a 11-a si imi este rusine sa ies din banca, se poate sa fie pe cale psihica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Porcusorul a răspuns:

E posibil sa fie o cauza psihologica, hormonala sau dermatologica. Pana una alta, ia-ti un rand de haine de calitate superioara. De exemplu, am un tricou polo pe care am dat 120 lei (100% poliester - evita procentele mari de bumbac cand ai hiperhidroza). Vara simt cum curge transpiratia pe sub el, dar nu se observa nicio pata. Cred ca gasesti tricouri bune pentru problema ta cu preturi de la 60 lei. Pentru problema cu fundul recomand pantaloni negri, albastru inchis, gri inchis. Nu cred ca trebuie sa mentionez ca tot de calitate superioara. Daca esti supraponderal, redu-ti greutatea pana la un coeficient normal.

| 1997true explică (pentru Porcusorul):

Nu sunt supraponderal am 17 si 68 de kg, si hanele mi le aleg cu cea mai mare grija, nu din tot felul de piete