Nu poți înghiți datorită inflamației.
La capul esofagului este un sfincter, care îl separă de faringe.
Dacă ai o infecție în gât, l-a afectat și pe el.
Gastrita dacă o ai, ea este în stomac, nu în gât.
Zinnat conține un antibiotic. Dacă durerea nu a cedat la el, este nevoie să iei alt antibiotic. Ca să știi ce să iei, trebuie să mergi la medic care face un exsudat faringian cu antibiogramă să vadă la ce antibiotic este sensibilă infecția ta, ca să se administreze acel antibiotic, iar nu la întâmplare cum ai procedat dta. Așa nu te vindeci.
Eu am avut bronsita si am facut cura cu bors 10 zile, dar m-am cam inecat putin cu borsul, dar m-am vindecat
Eu când inghit kefir imi vine putin înapoi. pare ca e cv in esofag, tin sa mentionez ca azi m-am inecat cu un crenvurști insa cred ca a intrat pe esofag nu trahee, simt o durere in capul esofagului si imi este foame, imi e frica sa nu am gastrita sau cv
Mersi.
Nu poți înghiți datorită inflamației.
La capul esofagului este un sfincter, care îl separă de faringe.
Dacă ai o infecție în gât, l-a afectat și pe el.
Gastrita dacă o ai, ea este în stomac, nu în gât.
Zinnat conține un antibiotic. Dacă durerea nu a cedat la el, este nevoie să iei alt antibiotic. Ca să știi ce să iei, trebuie să mergi la medic care face un exsudat faringian cu antibiogramă să vadă la ce antibiotic este sensibilă infecția ta, ca să se administreze acel antibiotic, iar nu la întâmplare cum ai procedat dta. Așa nu te vindeci.