anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema. De 2 zile am dureri în zona anala și constipație plus mi-a ieșit un dul cât un bob de fasole sau chiar mai mare, am înțeles ca s-ar putea sa fie hemoroizi, știți ce poate fi și cum se tratează fără a merge la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| debarasator63 a răspuns:

Cu toata reticenta pe care o ai, trebuie sa mergi urgent la medic. Un tratament daca-l iei fara sa stii ce contraindicatii are poate sa-ti faca mult rau.

| STSickSide a răspuns (pentru debarasator63):

Nu cred ca omoară un ceai și o crema pe nimeni, știu deja toată vrăjeală ca Google nu e doctor, dar as vrea sfaturi de la cineva care totuși se pricepe

| Claudia45 a răspuns:

Trebuie sa mergi la doctor
Îți va prescrie un tratament, o crema, sau depinde de gravitatea lor.
Da sunt hemoroizi.
Eu zic sa mergi la doctor pana nu se ajunge la operația care e groaznica. Tatăl meu s-a operat și e rau tare.
Bafta happy

| STSickSide a răspuns (pentru Claudia45):

Doar ce am ajuns în UK, n am un medic de familie, nu am prea multe legături momentan, n am asigurări și tot ce e nevoie, as vrea ceva mai băbește dacă se poate