| OnNE24 a întrebat:

Am o problema. De cateva saptamani imi iese des rau herpes la gura. Nu trece bine o saptamana doua ca iar imi iese din nou. Ce pot face sa nu imi iasa asa de des herpes sau cum scap de el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BlueClouds123 a răspuns:

Incearca cu zovirax

| Nume6 a răspuns:

Probabil ai zona zoster. Sau din cauza frigului apare. N-ai ce să faci. Poate nu l-ai tratat bine de apare mereu. Aciclovir e cel mai bun, cel mai tare, atat pastile cat si crema, te duci le medicul de familie sa iti dea reteta.

| Iote a răspuns:

Ori o infectie, ori lipsa de vitamine. Ia o doza buna de vitamine. Daca nu trece, e infectie si trebuie sa mergi la medic. Aciclovirul e bun ca sa dispara mai repede. Dar reapare daca nu te tratezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa scapi de el rămâne toată viata în organism reapare la stres, răceală și imunitate scăzută. Sau sar putea sa fie ceva ce seamănă cu herpesul și dai cu creme degeaba îți recomand multe fructe și legume sau pastile sa îți întărești imunitatea atunci e posibil sa nu mai apară. Pune aciclovir de câteva ori pe zi timp de câteva zile și vezi poate dispare și nu mai reapare dar repet trebuie sa stai bine cu imunitatea.

| alina2k18 a răspuns:

Du-te la medic, ai herpes recidivant.
Ai grija la igiena, controleaza-te de infectii - fa-ti o hemoleucograma si iti mai spune medicul.
Btw, e un virus, are legatura cu imunitatea si alte chestii nu cu frigulwinking