| MosCraciun a întrebat:

Salut, am o problema, de cativa ani incoace m-am igrasat din cauza ca nu faceam nici o miscare, mancam si stateam pe scaun la calculator, si mi s-au facut soldurile late, intrebarea mea este daca slabesc o sa am o talie mica sau o sa raman asa?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca o sa faceti sport e posibil sa reuseti. Daca nu vrei, sau n-ai posibilitatea sa mergi la o sala de fitness, poti face acasa o serie de abdomene. Incepe cu 20 in prima zi, si zilnic adauga cate 5. Ca sa te ajute, poti pune si niste muzica dansanta. A da, nu uita de incalzire inainte de abdomene.
Sanatate!

1 răspuns:
| Dacanueuatuncicine a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. am soldurile late, dar nu sunt grasa...in jur de 48 kg... si nu stiu ce sa fac straight face