anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă : de ceva timp am o durere mare în piept și nu numai, în zona claviculei, în partea stângă a abdomenului, uneori mă durea doar partea stângă a trunchiului, mă înțepa în inimă, dar în special piept, toată zona, atunci când respir profund, când sughit, când râd, tușesc uneori(tuse seacă),respir mai greu.
Mi s-a mai întâmplat acum ceva timp, tușeam mai rău. O altă chestie este că acum câteva luni, tatăl meu a fost diagnosticat cu TBC și pentru că am stat în același mediu și mna... am fost chemată pentru a face o radiografie la plămâni, dar am refuzat și mă întrebam dacă cumva ¿are vreo legătură cu TBC și e posibil să am și eu sau doar e ceva nesimnificativ și mă alarmez degeaba?
Știu că ar trebui să merg la medic, în acest moment nu pot, dar vreau să îmi fac o părere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Ti-a fost recomandata o amarata de radiografie ca sa vezi daca ai ceva, ai refuzat-o si vrei raspunsuri serioase pe net? Du-te si fa-ti radiografie. S-ar putea sa ai si TBC daca ai stat in acelasi mediu cu o persoana care avea TBC.

0 răspunsuri: