| amiriam a întrebat:

am o problema. de fapt este problema iubitei mele. a inceput sa ia anticonceptionale acum o saptamana si 2 zile, iar menstruatia inca nu i s-a oprit. mai curge putin, dar dupa un contact sexual sangerarea este mai abundenta. v-ati confruntat cu astfel de probleme? daca da, sau ati auzit despre asa ceva sa imi spuneti daca este ceva grav. stiu ca indicat este sa mearga la doctor, dar mai intai vreau sa aflu parerile voastre. mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adellinas a răspuns:

Nu este menstruatie aceea, este spotting, din cauza anticonceptionalelor. poate dura si 3 luni de zile, pana se obisnuieste organismul cu ele.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu i se potrivesc anticonceptionalele. Asta se intampla destul de frecvent, fiindca sunt preparate cu multi hormoni, greu tolerate adesea. Trebuie sa mearga la ginecolog (preferabil la cel care i le-a prescris pe cele pe care le ia acum si va afla ce are de facut.

| mary_1504 a răspuns:

Buna, eu am 4 luni de cand iau pastile si pentru ca trebuie sa le iei din prima zi de ciclu este normal ca prima data sa fie mai abundent sa ai stari de voma indicat ar fi sa o lasi mai moale cu sexul pana i se termina ciclu ca mult nu are cum sa o mai tina.