Ori nu mai atinci dintii de unghii te stapanesti, dar o sa fie cam greu, sau gasesti ceva la farmicie. Nu stiu am si eu o colega care tot asa dar nu poate sa se opreasca, o solutie ar fi sa iei ceva de la farmacie, sau da-te cu ardei iute. Si ia si niste vitamine.
Și eu am avut problema asta, mestecă gumă. Multă gumă. Eu îmi iau spre exemplu,, 2 pachete de gumă la începutul fiecărei săptămâni să nu-mi mai rod unghiile. Poți lua vitamine sunt vreo 3 lei. Sunt niște pastile de le pui într-un pahar de apă și amesteci puțin pastila aia și bei.
Succes.^^
Traficant de guma.
E bună măi.
Am avut si eu vicii de genul cand aparuse guma five dar m-am lepadat.
Aia five verde și oribt albastru închis. Alea-s bune. Și nu prea pot să mă las.
Alea verzi au toate gust de pasta de dinti cu menta! Cine te-a pus sa te lasi? Fiecare cu piticii lui.
Salut am avut si eu problema ta dar sa fie vo 10 ani de atunci
Vezi ca gasesti la farmacie o solutie care se da pe unghii este amara in draci ca sa nu mai bagi mainile in gura
Eu am scapat cu solutia respectiva nu mai stiu cum ii spunea si cu multa gua de mestecat
Si eu cand eram mica imi rodeam unghiile. Ca si tine, unghiile mele
aratau foarte nasol. Poti incerca asta : Mama imi cumpara un gel care era intr-o sticluta de oja si da, era amar. Poti incerca si tu asta, gasesti la farmacie. Nu stiu sigur cum se cheama fiindca eram foarte mica, aveam vreo 5-6 ani.
Sper ca te-am ajutat