| PSP a întrebat:

Am o problema. De la 7 ani imi rod unghiile. Si arata foarte aiurea. iar acum nu imi mai cresc. Am inteles ca am lipsa de calciu, vitamine etc... Ce credeti ca e de facut ca sacreasca unghiile la loc? Si sa nu le mai rod ce as putea face? ma gandeam sa pun ceva acru pe ele astfel incat sa nu suport si sa inceapa sa displaca chestia asta. Multumesc pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la firma orkide ia-ti lacul de unghii, e maxim 3 lei oricum mai ieftin decat ce gasesti in farmacie, e amar in draci. laughing

Ca sa-ti creasca unghiile cumpara-ti vitamine efervescente. Fac minuni, cresc mai repede, mai tari si nu se mai exfoliaza.

10 răspunsuri:
| DenisaNicoletaG a răspuns:

Ori nu mai atinci dintii de unghii te stapanesti, dar o sa fie cam greu, sau gasesti ceva la farmicie. Nu stiu am si eu o colega care tot asa dar nu poate sa se opreasca, o solutie ar fi sa iei ceva de la farmacie, sau da-te cu ardei iute. Si ia si niste vitamine.

| NAT0 a răspuns:

Și eu am avut problema asta, mestecă gumă. Multă gumă.laughing Eu îmi iau spre exemplu,, 2 pachete de gumă la începutul fiecărei săptămâni să nu-mi mai rod unghiile. Poți lua vitamine sunt vreo 3 lei. Sunt niște pastile de le pui într-un pahar de apă și amesteci puțin pastila aia și bei.
Succes.^^

| anonim_4396 a răspuns (pentru NAT0):

Traficant de guma.laughing

| NAT0 a răspuns (pentru anonim_4396):

E bună măi.laughing

Am avut si eu vicii de genul cand aparuse guma five dar m-am lepadat. laughing

| NAT0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aia five verde și oribt albastru închis. Alea-s bune.laughing Și nu prea pot să mă las.laughing

Alea verzi au toate gust de pasta de dinti cu menta! Cine te-a pus sa te lasi? Fiecare cu piticii lui. laughing

| Petripetri a răspuns:

Salut am avut si eu problema ta dar sa fie vo 10 ani de atunci
Vezi ca gasesti la farmacie o solutie care se da pe unghii este amara in draci ca sa nu mai bagi mainile in gura
Eu am scapat cu solutia respectiva nu mai stiu cum ii spunea si cu multa gua de mestecat

| dTx13 a răspuns:

Ai nevoie de calciu, bea mult lapte sau mananca lactate.

| dariaaaaaa97 a răspuns:

Si eu cand eram mica imi rodeam unghiile. Ca si tine, unghiile mele
aratau foarte nasol. Poti incerca asta : Mama imi cumpara un gel care era intr-o sticluta de oja si da, era amar. Poti incerca si tu asta, gasesti la farmacie. Nu stiu sigur cum se cheama fiindca eram foarte mica, aveam vreo 5-6 ani.
Sper ca te-am ajutat