| dark3on a întrebat:

Am o problema de natura sexuala.Ieri in timpul actului sexual mi-a pocnit preputul deasupra capului( nu frenulul), in timp ce aveam o erectie foarte puternica, dar nu s-a sectionat complet ci doar superficial sa zicem un strat sau doua din epiderma, momentan nu ma doare si nici nu s-a inflamat mi-a curs putin sange doar atat ..mentionez ca inca am atasat frenulul (ata).E grav? Va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| zahy a răspuns:

Prepuţul e pieliţa mobilă
sau
Frîul prepuţului

| zahy a răspuns:

Daca e frîul prepuţului nu este nici o problema, cu cine ai avut actu sexual e unpic prea larga pentru jucaria ta si nu s-a rupt cum trebuie la un alt contact sexual se va rupe, Bine daca si domnisoara nu este larga.

| dark3on explică (pentru zahy):

Nu e larga nu asta e problema dar nu stiam cum de a pocnit deasupra capului penisiul cu te uit la el pe mijloc acolo a pocnit initian in timpul actului sexual am simtit dar am crezut ca e frenulul (ata popular) de asta intreb daca e normal... mersi pentru raspuns

| IonutAxi a răspuns:

Cel mai bine du-te la un medic si intreaba..sau mai asteapta alte raspunsuri. Succes