| Andreiii03 a întrebat:

Salut, am o problema: de puțin timp a început să mă doară in zona rinichiilor și aș vrea să știu dacă este posibil sa am această durere din cauza că merg în picioarele goale prin casă (deoarece am văzut pe internet că este posibil ca din cauza asta sa am aceste dureri, cu totul că până acum am fost destul de ok), nu este o durere mare însă este puțin deranjatoare.
Vreau sa precizez că locuiesc împreună cu iubita mea, iar ea nu are nicio durere și totuși ea merge în picioarele goale prin casă exact ca și mine, de-asta aș vrea să aflu ce părere aveți, nu sunt sigur daca din cauza asta am această problemă având în vedere că în general merg desculț prin casă și nu prea port șosete (exact ca iubita mea), am zis totuși să întreb ca să-mi fac o idee, cel mai probabil voi merge la un medic in caz că nu se rezolva problema de la sine. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil că da. Depinde si pe ce mergi, gresie sau covor.
Ai incercat sa nu mai mergi descult prin casă si să vezi dacă mai ai acea durere?

| doctorandus a răspuns:

Mersul descult prin casa nu are nicio legătură cu rinichii.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Iar cei care publica astfel de zvonuri pe YouTube sunt bolnavi psihici.

| Robert2526 a răspuns:

Nu are treaba, mergi la medic.