| ask007 a întrebat:

Am o problema de una an jumatate si as vrea si eu un raspuns sincer va rog. Am facut tratament cu arketis si alprazolam, o perioada si sanval. Bun, ideea este ca incepusem in ultima perioada sa am greturi, intense si stari de rau general, au durat creva, pana intr-un final cand am ajuns la urgente. Intr-o seara cand mi s-a facut rau, greata, senzatia de insuficienta respiratorie, palpitatii la inima, senzatii cand de cald cand de frig, tremuraturi si amorteli ale membrelor, precum si o sperietura pe cinste. LA urgente in timpul crizei mi-au monitorizat inima, nivelul oxigenului au spus ca e normal, au facut un ekg si au continuat monitorizarea constanta a inimii, tensiunea, bataile, oxigenarea. Toate variau usor, dar dupa administrarea unor medicamente mi-am revenit cat de cat. Insa am ramas cu un nod in gat, vederea neclara, o stare psihica urata rau, nu puteam dormi, cand inchideam ochii se accentua greata, cand ma gandeam la mancare se accentua greata, cand inchideam ochii aveam impresia ca merge ceva pe mine, simteam ca si cum ar merge o goanga pe mine, dar asta s-a intamplat o singura data. Aveam cosmaruri. In fine, dupa tratamentul cu arketis mi-am revenit destul de bine. La analize doar calciul mi-a iesit sub limita inferioa. Acum, in prezent, am momente in timpul zilei, multe momente cand ba sunt optimist ca ma voi face bine, ba ca nu ma voi face. Am ceva spasme musculare, au fost mai intese dar dupa ceva timp au scazut semnificativ in intensitate, inca am uneori senzatia de insuficenta respiratorie si nu tot timpul reusesc sa vad partea frumoasa a vietii si sa ma bucur cand ma gandesc... Acum, va rog, ceva pareri, sfaturi? Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa ramai in supraveghere psihiatrica si in tratament de lunga durata (poate toata viata). problemele tale nu sunt fizice, ci psihice, dar mintea ne poate face uneori sa ne simtim in pragul mortii, fara ca ceva fizic rau sa ni se inatmple.

| ask007 explică:

Vera TPU. Mi se intampla cam la 2 zile sa simt un tiuit in urechi timp de cateva secunde, nu inteleg de unde ar putea aparea aceste tiuituri, bineinteles ca parca ma panichez si ma trec si usoare senzatii de caldura in tot corpul care se amelioreaza dupa aceste cateva secunde de tiuit. Care ar putea fi explicatia?