| ZaKid a întrebat:

Salut.
Am o problema destul de mare pentru mine.
De mai multe ori mi s-a spus de catre parinti mei ca ma trezesc noaptea in somn si fac mai multe gesturi ( ca vorbesc la telefon, ca vreau sa ma duc la colegi ) chestii.
Iar eu nu imi amintesc nimic.
Azi dimineata mi s-a spus ca nu putea sa ma tina pe loc pentru ca vroiam sa ma duc numai stiu undethinking
Ce as putea sa fac?straight face Am spus ca eu nu stiu ca se intampla asa ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Cati ani ai? pentru ca asta chiar ca este o problema! imagineaza-ti ca intr-o zi parintii tai nu te aud? eu cred ca esti genul de persoana care se gandeste prea mult la ceea ce a facut in timpul zilei acest lucrul persistand si in timpul noptii, drept dovada fiind ceea ce faci. funda?

| anutzica001 a răspuns:

Du-te la medic

| Chrysk2 a răspuns:

Sunt foarte multi oameni cu problema ta, suferi de SOMNAMBULISM
uite un link cu problema ta http://sanatate.ele.ro/Psihologie/Somnambulismul_--a9197.html
Ar trebui sa mergila un doctor, cred ca sunt pastile sau ceva sa amelioreze problema

Respect,
Chrysk2

| Carllla a răspuns:

Parerea mea este sa te duci la un medic, de preferat psiholog. Se intampla ceva cu tine sigur. sad

| valThina a răspuns:

Aceasta problema poate sa se amelioreze cu timpul.nu ai precizat varsta.am o colega care pana acum 2 ani se trezea noaptea se dadea jos din pat (avea pat etajat si statea sus) si se ducea la usa si vroia sa iasa afara.sau se ducea in bucatarie si spunea ca ia o sticla cu apa turna in pahar si apoi ducea acel pahar imaginar la gura ca si cum ar beahappy da asta pana p la 15-16 ani happy acum nu mai are problema asta happy

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Phai, problema. este ca este posibil sa fii facut ceva in timpul zilei, si ai fo dorit sa'l faci altcumva si vrei sa-ti ceri iertare sau sa schimbi niste situatii, caci te'ai gandit prea mult la asta(ce a zis si ingerulsidracultau). ai puta ca seara sa nu te mai gandesti de loc la ziua ce a trcut.ci la o ers. iubita printul viselor, un peisaj sau orice altceva. poti sa iei ceva pastile de la medic, care sa iti lungeasca somnul.Cunosc o pers. care noaptea se trezea si suna pe tel, iar dimineata era obosita si nu mai stia nimic'.a luat niste patile recomandate de medicul familiei si nu s-a mai gandit la ce a facut in acea zi, lasa totul asa si zicea ca e perfect.incearca.succesc:*

| valentinalina a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie
eram la mine in kamera si dormeam la fel si sora meah iar eu dadem cu palma in perete credeam ca sunt in bucatarie si vr sa aprind bequ

iar altadata
vr sa ies afara nj dc... daca nu era sora meh sa ma opreaska nj ce se intampla

dar asta s-a intamplat demult iar in timpul acela eram cam stresata si aveam stari de depresie
parerea meh este sa te duci la un psiholog

| A?tept a răspuns:

Parerea mea e ca te streseaza ceva si esti prea obosit.(cum spuneam < parerea mea > )

| Chrysk2 a răspuns:

Ce tot scrieti mah aici, stresat etc,
Sufera de SOMNAMBULISM, care se manifesta la copiii mai mici si adolescenti 15-16 ani,dar cand mai cresti aceasta boala dispare, nu la toti, cam la 70-80% poate mai mult dispare + ca sunt medicamente, Valium care te vindeca, scrie pe site-ul care l-am pus ca 50% din adultii la care nu le-a trecut se vindeca cu Valium dupa 5 zile, sau ceva in genul.
Asa ca nu mai scrieti tot felul de prostihee hee

PS:Oricum, cel mai bine e sa mergi la un doctor el stie ce sa iti faca.
Succes

| Dfhhbdtuhbnmj a răspuns:

Si eu am aceeași problemă, dar nu include și partea cu telefonul.Eu zic în fiecare noapte tatal nostru