| dudu123 a întrebat:

Salut, am o problema destul de serioasa. Astazi cred ca am inghitit acel capac mic de la doza pepsi care se deschide, nu stiu cum, am vazut cum s-a rupt si a cazut inauntrul dozei, nu am simtit nimic cat am baut, dar nu mai gasesc capacul cand doza era goala, ce ma face sa cred ca l-am inghitit si ma si deranjeaza gatul. Ce ar trebui sa fac, va rog ajutati-ma, E SERIOS!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Acidul clorhidric va distruge materialul apoi se vor elimina compușii din organism! Ai mai mare grija data viitoare! Pentru orice nelămurire, poți cere un sfat medical oricând de la medicii de pe salvare, fără a te direcționa către spital. Doar suni la 112 și discuți iar medicul, dacă considera ca e cazul, îți cere sa mergi la spital

| Printesa1234 a răspuns (pentru Donsavas):

Salut! Am aceiasi problema am inghitit inelul de la doza, cand inghit simt un disconfort in gat de parca ar fi acolo, dar nu tot timpul, ce pot face

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheița sau plăcuța metalică?

| LadyDee89 a răspuns:

Mergi la doctor, poate nu e nimic, poate e ceva serios! vezi la baie daca iese big grin daca l-ai fi avut in gat, probabil te deranja mult mai mult!