| Nustiu26357 a întrebat:

Am o problema destul gravă pentru mine!
Aproape mereu am gânduri pe care nu le pot controla și intru într-o stare de tristețe! Ma afecteaza viața de zi cu zi si de cand e pandemia asta și cu izolare d-astea am aceste stări! Am depresie?
Ajutati-ma ca ma termina!(Nu stiu daca am pus in categorie buna dar na... aia e)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| irezistibilul a răspuns:

"Aproape mereu am ganduri pe care nu le pot controla"
Daca nu esti in stare nici macar sa iti controlezi gandurile, sa suporti sau sa treci peste cum crezi ca o sa devii mai bun, mai matur, mai barbat? Hai sa fim seriosi, gandurile nu e ca nu poti sa le controlezi, ci nu vrei tu sa le controlezi. Cu cat te gandesti mai mult la gandurile acelea cu atat o sa te termine si mai mult. Trebuie sa fii mereu pozitiv, orice ar fi. Inteleg ca, cateodata fiecare dintre noi, a avut parte de niste momente "nu", de niste momente triste, dar daca stai mereu si te gandesti mereu la momentele acelea o sa te simti si mai trist. Asa ca, capul sus si mergi inainte. Despre virusul asta nu te preocupa prea mult, cu timpul o sa dispara el. Doar nu o sa tina toata viata.

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Mda, singurătatea e greu de suportat pentru majoritatea oamenilor. Deci nu ești singurul.

| Nustiu26357 explică (pentru doctorandus):

In starea de urgență nu am fost singur ca locuiesc cu ai mei! Dar m-a afectat mult schimbarea radicală a vieții!

| Donsavas a răspuns:

Consulta un psihiatru! Suferi de o boala nervoasa și s-ar putea sa fie nevoie de pastile care sa ți liniștească mintea