"Aproape mereu am ganduri pe care nu le pot controla"
Daca nu esti in stare nici macar sa iti controlezi gandurile, sa suporti sau sa treci peste cum crezi ca o sa devii mai bun, mai matur, mai barbat? Hai sa fim seriosi, gandurile nu e ca nu poti sa le controlezi, ci nu vrei tu sa le controlezi. Cu cat te gandesti mai mult la gandurile acelea cu atat o sa te termine si mai mult. Trebuie sa fii mereu pozitiv, orice ar fi. Inteleg ca, cateodata fiecare dintre noi, a avut parte de niste momente "nu", de niste momente triste, dar daca stai mereu si te gandesti mereu la momentele acelea o sa te simti si mai trist. Asa ca, capul sus si mergi inainte. Despre virusul asta nu te preocupa prea mult, cu timpul o sa dispara el. Doar nu o sa tina toata viata.
Mda, singurătatea e greu de suportat pentru majoritatea oamenilor. Deci nu ești singurul.
In starea de urgență nu am fost singur ca locuiesc cu ai mei! Dar m-a afectat mult schimbarea radicală a vieții!
Consulta un psihiatru! Suferi de o boala nervoasa și s-ar putea sa fie nevoie de pastile care sa ți liniștească mintea
IonBadita1 întreabă: