| ionely a întrebat:

am o problema. dupa inceperea vietii sexuale am slabit 3 kg si nu am reusit sa le pun la loc.recunosc ca si pofta de mancare a scazut drastic iar starea mea generala este foarte proasta.am ameteli stari de odoseala. dorm foarte mult si tot nu-mi ajunge.acum la 1.67 cm cantaresc 45 de kg. oare sunt bolnava? nu explic pierderea kg daca ma ingras o jumatate de kg slabesc dublu.simt ca nu am putere.am nevoie de un sfat.va pup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ginecologul care te vede ce spune de asta? Teste de boli cu transmitere sexuala ti-ai facut? (de exemplu de sifilis) Dar sarcina este exclusa? Un consult endocrinologic? Si unul de medicina generala pentru a exclude o anemie, o tuberculoza sau alta afectiune care a intervenit din coincidenta o data cu inceperea vietii sexuale?

| Anddrea a răspuns:

Mergi la medicul de familie si el o sa-ti dea o trimitere la medicul care este nevoie. Si eu sunt slabuta dar eu am fost dintotdeauna asa. Oricum unele fete se plang ca se ingrasa in urma inceperii vietii sexuale. Poate ca tu ai o anemie sau altceva ce a coincis cu inceperea activitatii sexuale dar poate nu are absolut nicio legatura. Medicul iti va spune mai clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa pui pe tine ceva kg sau sa mai scazi din ele aici gasesti o multime de metode, diete si exercitii foarte bune, www.dietapentrutine.blogspot.com

| aNqWtSa a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa mergi sa consulti un medic el sigur te poate ajuta si poate sa iti spuna exact ce ai.
Nu e deloc normal la inaltimea ta sa ai 45 de kg.
Eu am acceasi inaltime si am 58 de kg si crede-ma ca nu par deloc grasa.
Cel mai bine pentru tine mergi cat mai curand la medic.
Bafta!

| ionely explică:

Nu este vb de o sarcina.menstruatia imi vine regulat.de 5 zile mi s-a terminat iar eu am starile aste de cateva luni.