| FrancezuRN a întrebat:

Salut, am o problema foarte gravă de vreo 6-7 luni mă joc la aparate cazino și pierd, astăzi am pierdut 3 milioane mai mereu pierd așa, am sotie, am copil, am inceput sa nu mai judec, mă panichez, mă cert când ies, nu mă mai înțeleg cu mine, vorbesc singur, înjur sfinți, m-am demoralizat de tot, nu sunt bun de nimic. Ce sa fac? Sincer nu știu ce să mai fac simt că o iau razna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Primul şi cel mai important pas e făcut: ai realizat faptul că ai o problemă.
Mai rămâne să o şi rezolvi. Pentru asta ai nevoie de o voință de fier dar şi de ajutor: de la un psiholog, de la familie,, de la prieteni buni.

| LPCTSTR a răspuns:

Merhi la un preot, discută și poate vei rezolva, dacă nu, la psiholog.
Poți contacta și Asociația Telefonului Copilului, este destinată și părinților.

| SkyPilot a răspuns:

Nu mai calci pe la jocuri. Iti gasesti ceva de munca si te gandesti numai cum sa faci bani din munca.
Poti incerca sa ii ceri ajutorul sotiei. Spune-i ce ne-ai spus noua. Poate ai norocul sa inteleaga ce are de facut, sa nu te certe si sa iti ofere tot sprijinul ei.
Si clar trebuie sa vezi un psihoterapeut care sa iti dea un sfat profesional.
Trebuie sa iti intre clar in cap: NU AI SA CASTIGI POTUL CEL MARE. Aia unde joci castiga, tu pierzi.

| Donsavas a răspuns:

Eu NU iti recomand sa mergi la niciun preot! Este o pierdere de timp.
Nici psihologul nu te ar putea ajuta prea mult, parerea mea, asa ca l ai plati degeaba. Consulta un psihiatru! Dependenta ta comportamentală e asemeni dependenței de droguri în creierul tau. Exista medicatie care te ar putea ajuta sa te controlezi la nevoie si sa te protejezi pe tine si ai tai de daune.

| sweetys a răspuns:

Totusi ai un inceput bun, constoentizezi gravitatea faptei. Ai putea sa vorbesti ca un psiholog. Sau incearca sa iti faci o lista cu prioritatile tale. Iti vei da seama ca acele jocuri nu te ajuta cu nimic. Poti sa te apuci de sport, sa iesi in parc cu familia, exista multe lucruri pe care le poti face in loc sa pierzi timpul la jocuri. Copilul are nevoie si de un tata, iar sotia de atentie din partea ta. Succes!

| Uvox a răspuns:

Adică ai un comportament distructiv.
Pt tine si familia ta.
Fa un efort de voința iar daca nu reușești care ajutor specializat.
Ești pe drumul cel bun daca iti recunoști că ai deja o problemă.
Succes.

Răspuns utilizator avertizat
| Antonov94 a răspuns:

Salut!
Usor si nu te panica, am fost in situatii mult mai extreme decat tine, si am pierdut foarte multi bani.
Ajunsesem sa ma autodestest.
Primul lucru de care ai nevoie este sa te calmezo puțin si sa nu te mai stresezi de ceea ce ai facut caci timpul iti vindeca aceasta.
Dar ce este cel si cel mai important sa incerci pe cat posibil sa nu mai joci fiindca iti v.a crea dependență si te vei distruge, pur si simplu iti ia mintile.
Nu intra in mania asta, ocoleste pacanelele si toate cele asemenea.
Incearca sa ai grija de sotie de copil si crede.ma: NIMENI SI NICIODATĂ NU S.A ÎMBOGĂȚIT DIN ASTA!
Poți da azi un buf dar dupa o sa fii nenorocit, o sa ajungi sa bagi tot ce ai.
In concluzie: Uita, nu te invinovati dar fereste de ele ca de cel mai rau lucru spune NU jocurilor de noroc si pacanelelor ca distrug vieti.

| CCristianSM a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un preot. Daca esti din Satu Mare te ajut eu gratuit.