anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am o problema foarte grava, INSOMNIE.De o saptamana nu pot sa dorm,sau daca adorm, adorm foarte tarziu gen 3-4 dimineata ce sa fac!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Eu ma culc de la inceputul vacantei la 6 ca asa vreau laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te inteleg perfect..si eu la fel.Nu iti propun somniferele deoarece sunt pastile si nu fac bine, dar poti asculta muzica clasica(bach-foarte linistitoare), sa te scoli pe la 7-8 si ti se va face somn mai devreme.

| Ichnat a răspuns:

Du-te la doctor si cerei niste somnifere... sau bea niste ceaiuri pentru somn happy

| wolverine13 a răspuns:

Trezeste-te in 2-3 dimineti la 6-7 si vezi cum iti vine somnul seara tongue

| layla98 a răspuns:

Pai...inainte sa te culci cea un pahar cu lapte si sfatul meu e sa te duci la medic... poate iti sa niste somniferehappy

| layla98 a răspuns:

Pai,inainte sa te culci cea un pahar cu lapte si sfatul meu e sa te duci la medic, poate iti sa niste somniferehappy