| Anonim2000288282 a întrebat:

Salut am o problema foarte grava.

La 15 ani mi se mișcă 3 dinți(cel mai probabil vor cadea) Ce se intampla? Pe dinți ma spal.

Oare ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

De urgenta la medicul stomatolog, suna si să-ți programare de urgență, sigur te vor baga imediat.

| Drimmero a răspuns:

Ti-a cazut toata dantura de lapte? poate inca nu ti-ai schimbat toti dintii si urmeaza sa cada aia, caninii cad ultimii de exemplu, nu cred totusi ca e vorba de parodontoza de la 15 ani.

| Mosotti a răspuns:

Ai paradontoza, du-te repede la medic. Cu spalatul pe dinti are legatura daca faci sau nu carii, nu daca se tin dintii acolo bine sau nu.

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

Din contra, ca tot cu spalatul pe dinti are legatura si parodontoza, aia se formeaza daca nu te speli pe dinti si lasi tartrul acolo sa se depuna perioade indelungate, se baga pe sub gingii si ti le face praf, se retrage osul, cred ca doar asa faci parodontoza + predispozitia genetica. Dar totusi parodontoza de la 15 ani nu prea imi vine a crede, aia apare pe la 30-40.

| Frank51 a răspuns:

Sunt doar niște dinți, îți cad și cresc alții big grin

| Lukasssz a răspuns:

Mergi frumusel la un dentist.

| Iote a răspuns:

Cel mai sigur paradontoza. Daca nu mergi rapid la stomatolog iti pierzi toti dintii pentru ca se extinde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parodontoză probabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mergi si ai grija de ei la dentist