| MaJocSamp a întrebat:

Salut, am o problema foarte mare. De pe 2 august ma durea maseaua și am mers la dentist pe 4 august. Dentistul mi-a oferit un antibiotic pentru ca a spus ca cel mai probabil am o infecție sub plomba. Eu azi am plecat la munte și nu am cum sa ajung la dentist și mor de durere. Nu am dormit toată noaptea.Am luat 3 zile nurofen și acum am început sa iau paduden. Va rog ajutați-mă și spuneți ce sa fac.Eu sâmbăta seara ajung acasa și tb sa sun luni pentru programare și ma va programa abia marți, deci peste 1 saptamana.Va rog frumos sa ma ajutați și spuneți-mi ce sa fac. Nu ma pot bucura de loc de concediu, nici sa mestec nu pot, abia am mancat 2 colturi de paine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate nu prea ai ce face.Cunosc si eu personaje incapatanate care au stat asa cu dureri de moarte doarece antibioticul sau orice analgezic nu isi mai facea efectul.Incearca Aulin, caci Nurofen e prea slab pentru problema in cauza.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat