| Hellboy96 a întrebat:

Am o problema foarte mare...
Nu știu din ce motiv, dar când sunt la scoala sau ies afară la fotbal mi se face rău. Rau în sensul ca mă ia amețeala, greata și sa fac treaba mare, chiar dacă am fost deja la baie.

De exemplu azi am fost la un fotbal cu prietenii și mi s-a facut rău.
Și la scoala de obicei mă apuca la a 2-a ora, adică de la ora 9.
De obicei nu mănânc lucruri sănătoase, mănânc mai mult dulciuri și asemenea prostii. Beau multe sucuri și apa minerala. Astea le-am zis ca poate asta o fi problema.

Sunt așa de vreo săptămână, de cand am avut ora de sport. Atunci am făcut febra musculara, pentru ca stau mult în casa.

Și ca o paranteza, când stau în pat parcă îmi trece așa complet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Both_Lucas_1993 a răspuns:

Poate ai intoleranta la ceva sau mananci prea multe dulciuri sau prostii, dar cel mai bine ar fi sa te duci la un medic sa iti spuna exact ce ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Simptomele astea le avem mai de mult, si cand am fost sa fac un test de sange, mi-au gasit Helicobacter Pilory. Na, fiecare corp e diferit, dar e bine sa faci un test de sange. E cel mai bun (parerea mea). happy Sa ai o zi buna.

| GabiDumitrescu a răspuns:

"Nu știu din ce motiv" si "De obicei nu mănânc lucruri sănătoase, mănânc mai mult dulciuri și asemenea prostii. Beau multe sucuri și apa minerala." se cam bat cap in cap, nu crezi? Deci stii motivul. Da' in alta ordine de idei, tu parinti nu ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alimentatia ta nu numai ca nu e sanatoasa. E bomba nucleara pentru orgamism. Am si uitat cand am baut suc cu acid ultima data pentru ca eu beau numai suc fara acid sau apa plata.
Chipsuri mananc numai atunci cand organismul imi cere sare. Adica atunci cand poftesc la ceva sarat si asta e de cateva ori pe an. Dulcuri mai bag si eu, dar nu am patit sa ma ia cu rau niciodata. Iar daca sucul pe care il bei este cola sau pepsi, atunci uite raspunsul pentru tine.

| Donsavas a răspuns:

"De atunci am facut febra musculara,fiindca stau mult in casa"
Dacă ai face sport mai des, si nu doar o oră pe săptămâna, nu ai mai avea stări de rau. Febra musculara trece tot cu efort fizic. Stand in casa, nu te înveți cu mediul si nu faci niciun efort. Asta te costa e tine sănătatea de orice fel.
Cat despre alimentație, dulciurile sunt interzise în depresie!