Poate ai intoleranta la ceva sau mananci prea multe dulciuri sau prostii, dar cel mai bine ar fi sa te duci la un medic sa iti spuna exact ce ai!
"Nu știu din ce motiv" si "De obicei nu mănânc lucruri sănătoase, mănânc mai mult dulciuri și asemenea prostii. Beau multe sucuri și apa minerala." se cam bat cap in cap, nu crezi? Deci stii motivul. Da' in alta ordine de idei, tu parinti nu ai?
Alimentatia ta nu numai ca nu e sanatoasa. E bomba nucleara pentru orgamism. Am si uitat cand am baut suc cu acid ultima data pentru ca eu beau numai suc fara acid sau apa plata.
Chipsuri mananc numai atunci cand organismul imi cere sare. Adica atunci cand poftesc la ceva sarat si asta e de cateva ori pe an. Dulcuri mai bag si eu, dar nu am patit sa ma ia cu rau niciodata. Iar daca sucul pe care il bei este cola sau pepsi, atunci uite raspunsul pentru tine.
"De atunci am facut febra musculara,fiindca stau mult in casa"
Dacă ai face sport mai des, si nu doar o oră pe săptămâna, nu ai mai avea stări de rau. Febra musculara trece tot cu efort fizic. Stand in casa, nu te înveți cu mediul si nu faci niciun efort. Asta te costa e tine sănătatea de orice fel.
Cat despre alimentație, dulciurile sunt interzise în depresie!
anonim_4396 întreabă: