Nu ai de ce sa ai ganduri de suicid doar din cauza unei probleme de genul. e normal sa te duci la medic nu are de ce sa iti fie rusine. E chiar posibil sa ai o ciuperca si trebuie tratata. Daca nu intai incearca sa scapi de pielea moarta si cand te speli pe picioare pune o lingurita, 2 de bicarbonat de sodiu apoi foloseste spray de picioare. Daca asta nu da rezultate du-te la medic
Nu prea este posibil sa fie de la greutate. Asa cum a zis cineva mai sus, poate fi vorba de o ciuperca.
Insa poate fi vorba si de altceva. Alte remedii in afara de cea cu carbonatul de sodiu, ar mai fi sa iti faci bai de apa cu otet (jumatate apa - jumatate otet) si sa stai o jumatate de ora cu picioarele in apa cu otet. Poti face chestia asta o data, de doua ori pe saptamana.
Poti incerca la fel si cu zeama de lamaie. Pentru asta, la opt cani de apa poti adauga o lamaie taiata pe jumatate si un sfert de cana de bicarbonat de sodiu. Apa sa fie destul de fierbinte.
Este posibil sa fie din cauza adidasilor. Unii oameni, de exemplu, nu pot purta nimic ce nu este din piele pentru ca le miros picioarele. Poate trebuie sa investesti intr-o pereche de pantofi mai de calitate si sa ai grija ca porti mereu sosete 100% din bumbac si incearca sa fie mai groase sau mai subtiri, vezi daca apare vreo diferenta.
Si, daca nu ma insel, cred ca poti gasi la farmacie spray sau ceva pudra pentru mirosuri neplacute sau impotriva transpiratiei. Nu sunt foarte sigura ce anume este, dar stiu sigur ca trebuie sa aiba ceva de genul asa ca poti intreba si acolo.
Daca ai incercat absolut toate variantele si nimic nu merge, mergi la doctor. Dar chiar nu este nevoie sa te gandesti la suicid din cauza asta. Sunt alte lucruri mult mai nasoale pe lumea asta.
Scholl Fresh Step anti-perspirant (nu deodorant). Ala cu tri-active formula. Aplici intre toate degetele de la picioare si pe laba piciorului in fiecare dimineata dupa ce te speli pe picioare. Chiar face minuni dupa 2-3 zile de utilizare.
Problema e ca trebuie aplicat zilnic toata viata, ca si anti-perspirantul de subrat, se termina imediat si nu este deloc ieftin dar nu poti fi si cu dansa-n transa si cu sufletu-n rai.
Sfat: cand incepi sa folosesti spray-ul cumpara-ti si incaltari noi, ca alea vechi o sa puta indiferent de cate ori le speli, sunt compromise.
Se poate sa ai o infectie fungica pe care leacurile babesti nu au cum sa o trateze. Mai bine mergi la medic. Nu e nici o rusine!
Cu spray am incercat am deja o sa incerc cu bicarbonat de sodiu daca nu functioneaza cu otet.Metod cu bicarbonat cate minute trebuie sa stau cu picioarele in apa si de cate ori pe saptamana sa o folosesc?
Mindfulness întreabă: