| Faceburger a întrebat:

Am o problema. In fiecare zi, pe tot parcursul ei imi miroase neplacut din gura. Parintii zic ca e vina mancarii, dar mananc destul de sanatos in fiecare zi. Dureri nu am, dar ca sa acoper mirosul am obisnuinta sa mananc guma. Care poate fi problema mirosului neplacut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai vreo lucrare dentară în gură?
De 2x pe zi periuță?

| relian a răspuns:

Mirosul poate veni de la dinti,sau de la stomac. Daca vine de la dinti,poate fi un dinte ceva stricat, cu infectie, nul simti, deci faci un control. Daca e de la stomac bea apa acidulata, nu multa dar asa din cand in cand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Bacterii care-și fac de cap în gură.
2. Lipsa apei în cantități suficiente.
Or mai fi și alte cauze, dar astea sunt principalele.
Încearcă să folosești niște apă de gură (să ai la tine).

| Raducons a răspuns:

Trebuie sa faci niste analize ca sa vezi de unde vine problema,de la
dinti se poate dar nici chiar sa se simta la un metru, deci alta este problema, incearca sa mergi la WC in fiecare zi, bea apa mereu din cand in cand chiar daca nu iti este sete., cate putina.

| Faceburger explică (pentru Raducons):

Dintii sunt sanatosi