Incearca sa te speli de doua ori pe zi cu apa calda si sapun. adica o igiena normala.
daca in 48 de ore nu vezi o imbunatatire cred ca ar trebui sa mergi la medic.
Salut! Intrebare este daca ai mai facut sex inainte cu cineva? Te asigur ca este o problema nu de alta nu o spun pentru funda dar aceiasi problema am avut-o si eu si ma mai avut un testicul umfltat sis s-a format un fel de cos acolo plin cu un puroi culoare Alba s-a spart singur si astazi dupa 3 ani mai am semnul. Acea branza ramane de la urin stropii de urina intra sub bile si se formeaza branza accea. Se pare daca e sa fac o gluma ca penisul Naparleste. Nu lasa rusina sa te afecteze merigi urgent la Medic eu recomand la Dermatolog pentru ca este vorba de piele pentru ca risti sa... Pana atunci consyuma multa apa acea peiele uscat se datoreaza si faptului ca " Penisul nu are Hidratare" Ma repet daca vrei sa mai ai un penis bun si pentru sex mergi la doctor daca nu poti sta asa si sa folosesti pe post de aparat de Urinat. Nu Amana!
Cu Drag Roibu Constantin!
Multa Sanatate si insanatosire grabnica!
Inca sunt virgin
Ok am inteles dar asta ca esti virgin ori nu nu te scuteste de medic de vizita la cabinetul medical stai linistit ca vei primi cel mai sigur o alifie drept urmare decat oti te vei da cu alifie vei avea posibilitatea si de-a vedea daca penisul tau va mai intra in erectie