| Mr97ScZ a întrebat:

Salut.Am o problema.In somn, fara sa vreau m-am masturbat.Problema e ca sperma a iesit ca apa si nu stiu daca e normal asa ceva.Este vreo problema sau trebuie sa merg la doctor? Sau este legat de impotenta? Va rog sa ma ajutati!
De ce mi-a iesit sperma ca apa? Vreau sa precizez ca de ceva timp mi-a aparut pe pielea penisului un cos. Oare asta e motivul?
FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Morphines a răspuns:

Stai linistit, ai avut un vis umed. Se intampla vrecvent in timpul somnului sa patesti asa ceva. Este involuntar, tu n-ai vreo vina, daca esti ingrijorat. Nu inseamna ca esti impotent. Iar faza cu cosul este si ea o chestier normala, deci fii fara grija, va disparea!winking

| Mr97ScZ explică (pentru Morphines):

Da,dar sperma a iesit ca apa.E normal?

| Morphines a răspuns (pentru Mr97ScZ):

Daca te referi la faptul ca a iesit altfel cum este ea in mod normal, da, fiindca visul umed este diferit de cel ca si cand te-ai masturba normal. Sa te intreb ceva... Cand ai atins partile ude, era intr-un fel lipicios? Daca da, atunci este, zic eu, in regula!winking

| Mr97ScZ explică (pentru Morphines):

Mersi mult pentru lamurire.

| Morphines a răspuns (pentru Mr97ScZ):

Cu mare placere!winking

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se numeste polutie nocturna, arata ca nu esti impotent. Iar sperma este diluata fiindca te masturbezi prea mult

| Arthur a răspuns:

Nu confunda impotenţa cu virilitatea şi aceeaşi impotenţă cu sterilitatea.

| Mr97ScZ explică (pentru Arthur):

Crezi ca nu mai pot face copii sau pot rezolva problema?

| Arthur a răspuns:

Ai mai mult aici, dar cred că e alarmă falsă : http://www.romedic.ro/......na-0P18940