| Cristinutzux27 a întrebat:

Salut! Am o problemă...în urmă cu vreo 2-3 săptămâni am început să am o durere insuportabilă la unghia degetului mare,de la piciorul drept. Unghia a căpătat o nuanță de albastru care duce mai mult spre mov,această culoare a început să predomine din ce în ce mai mult zona unghiei.
Principalele motive pe care eu le consider a fi cauza acestei situații:
-Joc fotbal,am făcut destul de mult efort în ultima perioadă,șutez excesiv cu piciorul drept.
-Ghete mele de fotbal îmi sunt prea fixe pe picior,chiar mă și strâng în unele momente,deoarece eu am un tip de picior mai lat.
-Am suferit cumva vreo traumă mai bruscă sau dură în momentul unui șut mai puternic.
Menționez că din momentul în care am început să resimt acele dureri și să observ acea culoare a unghiei,eu tot am continuat să practic fotbalul.
Credeți că există vreun remediu să fac ca aceste dureri să se oprească sau cel puțin să se mai domolească?
Este nevoie de vreo chirurgie ceva?
Doresc niște sfaturi care să mă ajute să rezolv această problemă, cât mai rapid și eficient!????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, s epare ca ai nevoie sa mergi la chirurgie si sa ti se scoata unghia, daca-i cangrenata ca de nu mergi de urgenta, cangrena urca si ti se poate taia laba piciorului, de la o prostie.
Din pacate, fotbalul trebuie sa inceteze imediat si sa mergi de urgenta la spital.