Păi dacă vii de la doctor de ce nu l-ai îtrebat pe el?
Sau mai precis dacă el a zis că n-ai nimic, atunci crede-l!
Culmea avem dioptriile apropiate. Eu stangul miopie -1.5 si dreptul hiper chestie de-aia 0.5.
Adica se vad dubluri suprapuse/garaite?
Mie-mi pare de la miopie sa fie, acum nu stiu de la ce e la tine.
Mie nici cu ochelari nu mi s-a rezolvat complet.
Si inca o mica intrebare, daca la un video e ceva alb pe fundal negru, stai 3-10 secunde, iti ramane garaiala si oriunde te-ai uita ramane aia?
Ramane dublura nu dispare oriunde m-as uita
ceva de genu https://imgur.com/a/Pxo7LNF
Incearca sa te odihnesti mai mult. Chestia asa e data de mai multe cauze:
1) oboseala extrema
2) probleme ale corneei
3) probleme ale nervului optic
In primele doua cazuri se pot rezolva prin odihna respectiv prin operatii. a treia nu se poate rezolva.
Ce e mai trist e ca la noi in tara nici nu se diagnosticheaza al treilea, din cate stiu.
Pai dorm cam 6-7 ore in fiecare zi si muncesc 10-11 ore decat duminica sunt liber mananc in fiecare zi lapte beau suc de morcovi plus banane mere sau pere sau caise le mixez sau ce am pofta pe moment incerc sa iau vitamine in mod natural nu prin pastile apa beau 2 litri 2 litri jumate nu inteleg cum de doctorul mi-a spus ca n-am nimic odata ce eu nu vad bine si credeam ca doar in Romania avem astfel de doctori.
mama mi-a spus sa iau niste picaturi ce parere ai? visine clasic asta e numele la acele picaturi
Intreaba la clinica Oculus in floreasca sau la West Eye. nu stiu care dintre ele au aparat pentru analiza nervului optic. Poate ai succes acolo.
Treaba respectiva e f serioasa, si te va afecta mai ales noaptea cand conduci pentru ca lumina puternica va fi dublata. Deci... mai bine afli de la ce e