| Diaconu_Dragos_1998 a întrebat:

Am o problemă legată de memorie, nu mă pot concentra când vorbesc cu cineva. Dacă port o discuție și imediat după mă întrebi ceva din ce am vorbit, nu știu decât în mare să spun ce am vorbit, nu țin minte detaliile. Nu țin minte chestii normale, de zi cu zi. Asta nu e de azi, de mâine, așa sunt de câțiva ani. Nu știu ce să fac, încă nu am luat în calcul mersul la un psihiatru. Rog dacă e cineva care a pățit ca și mine și a reușit să facă ceva în sensul ăsta, să-mi spună.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Inainte de mersul la psihiatru incearca sa iei pastile naturiste pentru memorie(gen MemoPlus,Bilomag Forte,Neuro Optimizer, lecitina, Gincko Biloba) si sa faci si un tomograf sau RMN(pentru a exclude toate posibilitatile, sa vezi daca esti ok neurologic adica)
Apoi daca simptomele continua sau daca decide medicul de familie poti sa faci o vizita si la psihiatru, daca considera ca este nevoie de asta.
Sanatate!

| Adry05 a răspuns:

Nu lua vitamine dupa capul tau cum ti se recomamda, du-te la medicul de familir in primul rand si vezi el ce zice.

| Laura927 a răspuns:

Nu iti pasa. daca iti pasa sa vezi ce rapid iti aduceai aminte si cu lux de amanunte.

| zăGhost a răspuns:

Poti incerca si niate magneziu sau un complex de vitamine inainte de a merge la doctor.