anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema! m-am ranit din greseala si m-am taiat la o alunita. Nu a curs mult sange si nici nu ma mai doare dar am auzit ca se poate sa dai in cancer. ce credeti am sanse sa sa dau in cancer?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai ranit-o o singura data, nu vei face cancer. Dar daca alunita este pe o zona expusa la traumatisme si exista riscul sa o mai tai si alta data, atunci ar trebui sa te vada dermatologul.

| cristi202 a răspuns:

Ai auzit bine. Ai sanse reale. Insa stai linistita, sansele sunt destul de mici. Sunt totusi mai mari ca la o simpla zgirietura. Eu am patit tot ca tine, si de citeva ori in doua saptamini inca, si, dupa vreo 12 ani, alunita tot acolo e si eu tot viu sunt.

| INSOLINYO a răspuns:

Depinde, nu toate alunitele provoaca cancer.
De exemplu esti predispus la cancer si cand folosesti solutia aceea
de ati arde alunitele.

Sfat: Consulta un doctor/medic el e mai informat.

| Diascumpika a răspuns:

Nu la fiecare alunite taiate sau rupte ai cancer.

| Some0ne a răspuns:

Vreau sa spun ca nu era genu de alunita mare era una normala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristi, "sansa " e un cuvant cu conotatie pozitiva! Nu poti avea "sansa de a face cancer " ci RISCUL de a face cancer.