| Anonim2000288282 a întrebat:

Salut.
Am o problema mai ciudata.

De ce încep sa tremur și sa simt ceva ciudat în mine când aud ca e vorba de vreo bătaie și sunt și eu implicat?
Chestia asta o simțeam de mic la școală când trebuia sa fiu ascultat sau când țipau profesorii la mine...
Îmi puteți spune va rog ce ar putea fi? Nu cred ca e de mers la medic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Poti sa fi mai sperios de fel, si cumva pe buna dreptate.Numai un nebun ar fi fericit cand ar începe o bătaie.
Având în vedere că aveai problema asta si in scoala, poate fi si o urma de anxietate sau atac de panica. Poti sa mergi la un psiholog daca vrei sa afli mai multe, sau sa te ajute sa controlezi.

2 răspunsuri:
| NYK4u a răspuns:

Este normal sa ai emoții. Nu toți oameni sunt făcuți sa fie la fel.Tu poate ești o persoana calma, mai timida.Nu este de mers la medic, doar sa nu te mai amesteci in chesti precum scandaluri/ bătăi sau mai știu eu ce altceva.

| decepentruca a răspuns:

Golu ala simtit in stomac respectiv tremuratul involuntar e de la adrenalina.
Creierul realizeaza ca va urma ceva nasol si dintr-o data elibereaza adrenalina in corp. Scapi de chestiile astea cand acele lucruri ti se par obisnuite. Cum ar fi sa tipe la tine profesorii non stop, intr-un final nu vei mai simtii. La fel si cu bataile. daca stai numai din bataie in bataie, intr-un an nu o vei mai avea la fel ca acum. si tot asa, de fiecare data cand o simti.