Stai calm! Eu am vazut poza de un milion de ori pe net si nu am patit nimic. Daca mai esti obsedat de asta treci pe la psiholog, asta e o problema serioasa.
Calmeaza-te, nu ai de ce sa iti faci astfel de ganduri despre o poveste, roaga-te mult si gandeste-te la lucruri frumoase imagini din natura, tot ce iti place citeste ceva care sa te tina atent, bine ceva mai putin care sa te sperie in halul asta. Nu te mai uita la prostii, sau citeste carti care nu sunt horror asta daca nu vrei sa inebunesti, sau sa faci un atac de panica. E clar ca nu exista prostii de astea, gandeste-te putin vorbeste cu parintii tai sau unei persoane in care ai mare incredere si te poate ajuta cu sfaturi utile, poti incerca sa mergi la un psiholog dar trebuie sa gasesti in tine puterea sa treci peste. Iar cu faptul ca ai incercat sa te sinucizi gandeste-te putin sunt asa multi oameni care si-ar da si o mana sa poata trai mai mult decat cativa ani, sunt grav bolnavi, sau copii care nu au mai apucat sa vada lumina zilei, iar tu ce faci iti iei zilele pentru ce o tampenie de poveste banala. Nu are rost gandeste-te ca macar de bine-rau D-zeu ti-a dat o sansa la viata!
Iti dau un sfat: nu te mai uita la toate prostiile. Si eu m-am tot uitat la porcariile alea, dar acum nu-mi mai mi-e frica de nimic ( si nici nu-mi era frica ) ei, poate eu am inima un pic mai tare, dar ce rezolvi daca te uiti, citesti, asculti creepypasta? Tampeniile alea sunt facute de tampiti. Si gandeste-te si tu la ceva amuzant, frumos si pasnic ca sa scapi de gandurile alea urate. O zi buna :-)
Este doar o teama, stiu cum este pentru ca si eu am vazut poza de mai multe ori, si mi-am dat seama ca e o legenda inventata deoarece se observa da e doar fata lui Jeff care era photoshopata cu dinti ciudati si corp de caine. Daca chiar iti doresti sa te sinucizi inseamna ca subconstientul tau crede ca e adevarat ce se spune, chiar daca tu crezi altceva. Sper ca te-am ajutat.
Povesticu1D întreabă:
Classiffied întreabă: