| Trex157et777 a întrebat:

Am o problema mare cu gandurile, imi vin in cap ganduri oribile fara voia mea dupa ce am vizionat un film de groaza! Va rog ajutati-ma ca sunt disperat! Asta tine de vreo 2-3 zile! Am incercat sa-mi pierd timpul cu altceva dar tot nu dispare! Cand incerc sa nu ma mai gandesc atunci devin si mai puternice! Sunt disperatttt, la pshiholog nu vreau sa merg! Va rog mult sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Tocmai ai dat răspunsul. Un psiholog. Dar, nu este nevoie să mergeți. Găsiți pe internet un psiholog de la dumneavoastră din localitate și dați telefon. Oricum în actuala situație din România, toate cabinetele medicale, în afară de cele ale medicilor de familie sunt închise.

| Donsavas a răspuns:

La psihiatru trebuie să mergi, nu la psiholog. Psihiatrul este medicul care se ocupă de bolile nervoase, bazate pe stres. Iti va da pastile care iti vor liniști gândurile.

| Trex157et777 explică (pentru Donsavas):

M-am linistit ca incep sa dispara! Din pacate asa is eu, dupa un film de groaza 2-3 zile ma bantuie dar dupa dispar, acum de aia m-am speriat ca au fost foarte puternice aceste ganduri oribile! Filmul a fost "case 39" si la partea aia cu insecte m-am speriat rau ca eu am fobie de insecte?

| Ineys a răspuns:

TPU rezolva cateva probleme, totusi nu pe cele care tin de medicina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai uita la filme horror oricum mie mai se par desene filmele horror de câțiva ani mai ales astea noi apărute. Uita-te la alt gen de film dacă ști ca te afectează.