| TheAsp121 a întrebat:

Salut, am o problema mare, ieri aseara am baut vreo 4 pahare de pepsi iar dupa cum vedeti sau daca puteti vedea eu scriu asta la 6:19 dimineata, nu am dormit toata noaptea pentru ca m-am speriat foarte tare. Stateam linistit in pat nemiscat pe telefon si incep sa aud sunete langa mine si sa am halucinatii, practic vedeam persoane, siluete albe, mi-a stat pentru cateva secunde inima in loc, va rog ajutati-ma, de la ce e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai drogat, este imposibil sa ai aceste simptome de la pepsi imposibil.

| sierra1 a răspuns:

" TheAsp121 : am halucinati practic vedeam persoane siluete albe mia stat"

sună la 112, poate sunt jefuitorii

| Brizbriz a răspuns:

Bea vreo 7 pahare si daca il vezi pe Elvis, spune-i ca vreau sa vorbesc cu elhee hee

eliminarea standard de droguri (inclusiv cofeina din pepsi), bea cat mai multe lichide, si daca e posibil lichide diuretice, cum ar fi pepene rosu (pare solid, dar continutul de apa e FOARTE ridicat), nu indraznesc sa iti recomand bere, daca un amarat de pepsi te afecteaza in felul asta, dar poti sa incerci bere complet lipsita de alcool care e un fel de apa kioara dar cu gust de bere
iar prin multa, ma refer la vreo 2-4 litrii, dar nu mai mult

| Iote a răspuns:

Sigur doar pepsi ai baut?
Puteai sa ai insomnie, nu si halucinatii.

| gigite a răspuns:

Daca ai baut -"vreo"- 4 pahare de pepsi iar la 6:19 dimineata nu ai adormit toata noaptea, e de la pepsi, mai ales daca erai si nemancat... la acel moment,... si eu am sensibilitate la el, cand beau 1-2 pahare in timpul zilei.

| MaryMary235618 a răspuns:

Cel mai sigur nu are de ce să fie de la pepsi... și eu beau mult pepsi, cola...și nu se întâmplă nimic. Ți s-a părut cel mai probabil.