Bună.
De pistrui nu scapi și nu mai sta stresată pentru ei că ești drăguță!
Poți face o terapie cu lumină pulsativă dar după vârsta de 18 ani!
Pa, pa.
Nu vreau sa-ti dau sperante ...si eu am pistrui dar am avut mult mai multi cand eram mic(14 ani) acum(24 ani) mi-au mai disparut dar m-am obisnuit cu ei... eu am incercat ceva babesc dar fara prea multe rezultate:
apa de la vita de vie- dupa ce se curata vita de vie pui o sticla la un lastar sa strangi apa(se strange f greu-200 ml in 7 zile) si te speli dimineata si seara pe fata.
altceva nu stiu!
Http://www.fistichiu.ro/Moda-Si-Tendinte/cum-scapi-de-pistrui.html Uite aici; x sper sa mearga multa bafta>:D< :x
Si eu am pistrui si nu ii mai suport cum da soarele cum incep sa imi apara pe toata fata x( am incercat doar cu zeama de lamaie dar nu a iesit si nici cu ceai de musetel nu a iesit nici macar un punctulet.
cine zice ca pistruii sunt frumosi. poate voua va plac.dar nici nu stiti cat de naspa e sa se vada si mai ales vara.se vad foarte urat ca se inchid si ei la culoare daca stai la plaja si trebuie sa ii ascunzi cu tot felul de produse
Sincer e super crema de depigmetare de la ladys este accesibila si ffoarte buna pe baza de grepfuit si patrunjel. Rezultatele apar in 2 3 saptamani si crede-ma ca mie mi s-au mai decoloratt ca sa zic asa...BAFTA :X:*
Ma numesc Georgiana sunt reprezentant Ladys si fac inscrieri la repr_ladys@yahoo.com