| nicu64 a întrebat:

Am o problemă medicală! Atunci cand fac răsuciri ale trunchiului rapide in dreapta sau in stanga, ca atunci cand dai cu pumnul in gol ca la box si tin gura deschisă iese aer din plămân involuntar.Chiar daca ma abțin, atunci cand imi răsucesc brusc trunchiul iese foarte mult aer si se aude ca un vâjâit destul de puternic.Nu este ceva normal, am testat la mai mulți prieteni.Este ceva grav, am ceva la plămâni? Va rog, răspundeți serios. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roxana19928 a răspuns:

Si eu patesc, mi s-a spus ca se intampla pentru ca este o pozitie nefireasca pentru corp, eu am testat pe cativa si si ei patesc la fel. Sa ne gandim de ce. Atunci cand te intorci brusc depui un efort cu care corpul nu este obisnuit. Ma gandesc ca se intampla pentru ca prin miscarea aia fortezi cumva aerul sa iasa de la presiunea mare din plamani la presiunea mica din atmosfera. asta cred eu

| nicu64 explică (pentru Roxana19928):

Sper sa ai dreptate, frate! La asta m-am gândit si eu, dar mi s-a părut totuși ciudat! Poate daca ne mai antrenam mușchii cu mișcări de astea, poate la vreun sport, dispare asta.Iti dau funda ca pari de treabălaughing)

| Roxana19928 a răspuns (pentru nicu64):

Ceva grav nu are cum sa fie oricum

2 răspunsuri: