| Wordofthat999999 a întrebat:

Am o problema mi-e somn continu..., nu stiu ce sa m-ai fac, ma simt ca o leguma. Mentionez ca dorm cate 10 ore in fiecare noapte, nu fumez, nu consum alte porcarii. Am luat si calciu si vitamine si nu fuctioneaza. Daca ar fi dupa mine as dormi toata ziua, dar nu pot exagera asa... ma simt extenuata si mi-e rau in sensul ca ma doare putin capul si asta cred ca imi proavoaca somn. Nu stiu ce sa fac, dati-mi niste sfaturi ceva ce sa iau sa nu-mi mai fie atat de somn si extenuata va rog frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi cu un grup de prieteni in excursii, drumetii, preferabil la munte!
Aerul curat si oxigenat te va regenera, chiar daca te vei obosi putin... happy

3 răspunsuri:
| Alexandruuu88 a răspuns:

Incearca sa dormi 8-10 ore, poate esti stresat...incearca sa bei ceaiiuri (tei, sunatoare, musetel )

| Chernobyl a răspuns:

Ai facut febra asa am patit si eu acum 2 ani am doarmit toata ziua du-te la doctor

| BergerCipy a răspuns:

Daca dormi 10ore zilnic te simti mai rau decat daca dormi 8 ore