| ionika17 a întrebat:

SALUT.Am o problema mi s-au rupt 2 dinti din fata unul din ei a ramas ceva
In afara si celalalt cand va cădea va ieși din rădăcină.Cat va costa sa-i pun înapoi, mentionez ca inainte am avut plomba la ei care m-a tinut vreo 8-9 ani.Plomba mi-a cazut acum vreo 2 luni si vad ca deja dintele imi va iesi din radacina.Noroc ca acum port masca, dar de cand il aveam pe celalalt rupt nu mai prea zambeam ca se observa ca il am rupt.Cat ma va costa sa-i pun inapoi?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde din ce material îi pui. De la 1000 de euro în sus, din porțelan.

| zilog a răspuns:

2000 euro ca sa nu se mai strice niciodata la https://www.dentsplysirona.com/en
in bucuresit pe str vuturilor

sau bani putini la chici no-name vrăjitoarea din colțul ghenei de gunoi

| ionika17 explică (pentru zilog):

Pe bune 2000 de euro pentru 2 dintii? Si daca era toata gura cat imi lua un miliard?!

| TFL007 a răspuns:

Pff... pe putin 800 ron unul per total sa zici 1300

| TFL007 a răspuns:

Depinde de cum doresti de portelan sau de mai slab, referitor la pret ........ambii trebuiesc imbracati, luat amprenta etc

| cosmin1324 a răspuns:

Daca iti iese din radacjna atunci trebuie pus implant+ coroana dentara care incep de la 2500-3000 de lei bucata. E scump din cauza materialelor.